hard koor soft koor
BOEUF MAJEUR: contact & meezingen
CONTACT

Met vragen over kaartverkoop en concerten kan je naar ikwilboeuf@gmail.com mailen.
Voor alle andere vragen mail je naar boeufmajeur@gmail.com.

Heb je een koor nodig voor een event, concert, theatervoorstelling of de verjaardag van je tante? Boeuf Majeur is beschikbaar voor bijprojecten en schnabbels. We kijken samen naar de mogelijkheden.

Voor de laatste updates en smeuïge content volg ons op facebook en instagram.

MEEZINGEN

Boeuf Majeur repeteert op donderdagavond in Amsterdam, van september tot in december, van februari tot in juni. We gaan twee keer per jaar op koorweekend. Onze 50 zangers zijn tussen de 20-45 jaar, hebben ervaring met koorzang, houden allemaal van een muzikale uitdaging en een dansje.

Wil je meezingen met Boeuf? Dan vragen we je op auditie te komen. Noten kunnen lezen is handig, het willen leren een must.

We hebben in september audities voor nieuwe zangers. Je kan jezelf op de auditielijst zetten door een mailtje te sturen naar boeufmajeur@gmail.com. Laat in de mail weten of je al koorervaring hebt en of je bas, tenor, alt of sopraan zingt. We sturen je een mail zodra er audities zijn. Soms hebben we tussentijds zangers nodig, dit kondigen we dan aan in een mail naar de mensen op de auditielijst, op Instagram en Facebook.

BOEUF BESTUUR

Boeuf Majeur is een stichting met een bestuur waarvan de leden ook in het koor zingen: Bo Schubert (voorzitter), Ties van Haperen (penningmeester), Kornelis de Wit (secretaris), Eva Knöps (PR) en Jet Steen (concertzaken).

WEBSITE EN ALGEMENE VOORWAARDEN
Deze website is gemaakt door Ina Klamer. De oude website met het mooie Boeuf archief door Johan Groenen. De algemene voorwaarden vind je hier.


Vragen? Meer info? Mail dan naar boeufmajeur@gmail.com
Made on
Tilda